Ως ελληνική εταιρία πετυχαίνουμε εξαιρετική
ποιότητα προϊόντων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
Γνωρίζουμε και προσεγγίζουμε το γευστικό προφίλ
του Έλληνα και έχουμε το πλεονέκτημα να
καβουρδίζουμε του καφέδες για διαφορετικές
μεθόδους και παρασκευές
Το καρβούδισμα του καφέ γίνεται με τον αργό
παραδοσιακό τρόπο, ώστε να εξασφαλίζεται
η γεύση και το άρωμα του αληθινού καφέ.
Εισάγουμε από χώρες της Κεντρικής
και Νότιας Αμερικής, της Αφρικανικής
Ηπείρου και της Ινδονησίας.
Συνεργαζόμαστε με εμπόρους, με υψηλά
κριτήρια επιλογής όπως “Organic” (Βιολογικοί),
“Fair Trade” (εκμετάλλευση εργασίας),
“Micro Lots” (καλύτερη παραγωγή κάθε σοδειάς)